SOS vraščen noht na nogi

Težav, ki mi jih povzroča vraščen noht, kar ni in ni konec. Začelo se je še ne tako dolgo nazaj, ko smo s prijateljicami nameravale oditi na dopust. Komaj smo čakale, da končno nastopi čas, ko bomo pozabile na vse skrbi in uživale nekje na toplem, ob morju, v družbi palm in valov. Vse je potekalo brez težav, na kar me je kar na enkrat, ob močnejšem pritisku na palec na nogi začelo boleti. Gre za čudno bolečino, ki ji kar ni bilo konca. Prijateljice so ob pogledu na moj prst hitro prišle do sklepa, da gre za vraščen noht oziroma zanohtnico. 

Sila neprijetna bolečina, me je prisilila, da na vrat na nos poiščem nekoga, ki mi bo pomagal odpraviti to težavo. Vnetje sem želela čim hitreje sanirati, zato sem se po pomoč obrnila na številne ponudnike pedikure. Ker se mi je to zgodilo ravno v času poletnih dopustov, si verjetno lahko predstavljate, kakšno srečo sem imela pri iskanju ponudnikov te storitve. Nikakršno! Vse telefonske tajnice pedikerjev so stranke obveščale, da so trenutno zaradi poletnih dopustov s storitvijo zaključili. Vrata svojih lepotnih salonov bodo ponovno odprli po koncu poletja, tik pred začetkom šolskega leta. Njihova sporočila so mi v glavi odmevala tudi še nekaj dni kasneje. Vedela sem, da bolečina, ki jo povzroča vraščen noht, ne bo kar izginila sama od sebe. 

Še dobro, da sem po naravi zelo trmasta oseba, saj me je prav moja trma in vztrajnost na koncu le pripeljala do osebe, ki je čisto na neboleč način poskrbela za vraščen noht moji nogi. Priznam, da še sama nisem verjela, da mi bo uspelo najti osebo, ki bo poskrbela za mojo bolečino na nogi. Skupaj s prijateljicami smo se takoj po hitrem posegu odpravile na pot in bolečina, ki mi jo je povzročal vraščen noht, je bila kmalu pozabljena.