Tema o kulinariki in katere Izola restavracije so zelo dobre

Nekdo me je pred kratkim spraševal, ali vem, katere Izola restavracije so dobre pa se nikakor ne morem spomniti kdo. Redko sem v Izoli in takrat nisem mogla odgovoriti na vprašanje. 

Včeraj sem bila na nekem dogodku in sem spoznala nekaj oseb, ki živijo v Izoli. Imeli smo precej dolg pogovor o kulinariki, ki je nanesel tudi na to katere Izola restavracije sodijo med boljše restavracije. Ko sem prišla domov, sem pa imela v spominu, da me je nekdo pred kratkim spraševal to, pa se nisem mogla spomniti kdo. Pa tako zelo sem želel predati informacijo naprej, a je žal nisem mogla. Preostalo mi ni nič drugega kakor, da počakam, če se bo oseba ponovno pojavila sam z vprašanjem, če se bo seveda.

Ker pa vseeno vem, katere restavracije so zelo dobre v Ljubljani, sem se za danes zvečer dogovorila za prijetno večerjo v eni izmed njih. Danes je ravno petek in s prijatelji se že kakšen mesec nismo dobili na pijači. Včerajšnji pogovor o tem, katere Izola restavracije so dobre in vse o kulinariki, me je ustvarilo željo, da danes kosila ne kuham sama, ampak si privoščim nekaj kar sama zagotovo ne znam skuhati. Rezervacijo smo naredili v zelo dobri Japonski restavracij. Če bi bili na obali, bi zagotovo šli v nekam, kjer so dobre Izola restavracije, ker pa nismo tam, bo Japonska restavracija v Ljubljani prav odlična izbira.

Trenutno je ravno čas kosila in tako sem že lačna, ker že več kot dvanajst ur razmišljam o vrhunski hrani, pa vem, da se bom za kosilo še morala zadovoljiti s povprečno hrano. Ne da sem izbirčna, ampak res si želim, da bo večer in hrana, ki je res odlična kmalu na vrsti. Po tem, ko vedno kuham sama in jem v bližnjih restavracijama, si res želim večjo spremembo. Morda pa tudi izvem, kdo me je pred kratkim spraševal za Izola restavracije, ker je želel informacijo o tem, katere so res dobre.