Zelo sem navdušena, kako lepo je izpadla barva za obrvi iz kane

Ker si želim trajno pobarvati obrvi, sem se odločila, da bom najprej preizkusila, kako bo izpadla barva za obrvi, iz kane, da najdem najboljšo obliko. Odločam se namreč med puder obrvmi ali pa japonskim vrisovanjem obrvi, le ne vem kakšne oblike in kolikšno debelino naj si naredim, da bo najbolje videti na mojem obrazu.

Ko gledam, kako so videti različne obrvi na drugih, se najbolje nagibam k temu, da bi si naredila puder obrvi, vseeno so videti najlepše. Pri japonskem vrisovanju se meni osebno tiste črtice preveč vidijo, pri puder obrveh pa je videti kakor zelo lepo zasenčene obrvi. V vsakem primeru pa je glede na različne oblike in debeline obrvi, najprej na vrsti barva za obrvi iz kane, da se navadim. Sama imam zelo tanke in redke obrvi in bo to zagotovo zelo velika sprememba. Kljub temu da je barva za obrvi pogosto uporabljena na mojih obrveh in jih tudi senčim precej bolj debelo, bo tako vseeno najboljše.

Ko je prišel tisti dan, ko sem bila naročena h kozmetičarki, sem bila kar malce nevozna, saj vseeno obstaja možnost, da mi ne bo všeč oblika, barva ali pa debelina obrvi, ki jih bom morala potem nositi še kakšen mesec. Kar precej hitro sva se dogovorili za odtenek in obliko in barva za obrvi iz kane se je počasi nanašala na moje obrvi. Vmes pa je seveda bila moja tiha molitev, da naj bo rezultat čim lepši. Ker vsem vseeno dobila občutek, da je profesionalka v tem, kar počne, sem se vseeno malo bolj sproščeno počutila. Vendar je kanček dvoma vseeno bil prisoten do kraja.

Čas je milil zelo hitro in ko sem se z rahlim strahom končno pogledala v ogledalo. Sem bila čisto šokirana. Moje obrvi so bile tako lepe in tako popolne, da je bila prva misel to, da bi takšne lahko imela vsak dan. 

Tako sem sem se odločila, da bodo moje permanentne obrvi puder obrvi v enaki obliki, kot jih je dosegla barva za obrvi iz kane, saj mi res nerealno lepo pristajajo.