Marketing agencija lahko podjetju pomaga pri prepoznavnosti

Pred nekaj leti sem odprla svoje podjetje z oblačili. Glede na to, da kaj takega še nikoli nisem naredila, sem bila seveda precej površna. Veliko stvari nisem znala narediti in vedela sem, da bom potrebovala pomoč. Vedela sem, da sama ne bom zmogla in ko sem nekaj prijateljic vprašala za sodelovanje, so bile res vse za. Vsaka je znala narediti nekaj kar druga seveda ni, tako da je imela res vsaka punca svoje delo v tem podjetju.

Nastal pa je res velik problem pri temu, da nismo bili nikjer prepoznavni. Ljudje nas res nikjer niso videli in tukaj res nisem vedela kaj narediti. Potem pa sem se spomnila na nekaj kot je marketing agencija. Marketing agencija bi nam res lahko pomagala pri tem, da bi nas ljudje našli na spletu in pa da bi bili malo bolj aktivni tudi na socialnih omrežjih.

Marketing agencija lahko podjetju pomaga pri prepoznavnosti

Punce smo naredile nek krajši sestanek kjer je bila omenjena tudi marketing agencija. Vse so bile za in vedele so da bo potrebno nekaj narediti, če želimo biti prepoznavne. Vedele smo da imamo res dober produkt a na žalost nas nihče ni našel.

Ko je postala marketing agencija en delček našega podjetja, so se nam vsa vrata kar naenkrat odprla. Ljudje so naš končno našli in postali smo zanimivi. Od takrat naprej smo imeli zelo veliko prodaje, saj nam je marketinška agencija res veliko pomagala. Res ne vemo kaj bi brez marketinga in kako bi nam uspevalo brez tega.

Danes imamo res zelo veliko prodaje, s čimer smo zelo zadovoljni. Ker smo se še malo razširili, smo seveda morali tudi zaposliti nove ljudi, ker drugače nam nebi uspelo, če bi bile same. Ljudi, ki smo jih zaposlile so seveda zelo pridni in res se lahko zanesemo na njih. Vse poteka kot po maslu in hkrati se tudi širimo, saj postaja prodaja vedno večja in večja.